Sjokoladen vår er unik på mange måter

 Den er ferskvare

- og må derfor oppbevares kjølig (tåler kortere opphold i romtemperatur).

- og har da kortere holdbarhet enn vanlig sjokolade,

- og inneholder også da ALLE de positive egenskapene til kakao og råvarene generelt.

- og den holder seg best i lukket emballasje.

Er helt uten hvitt sukker

- sjokoladen er uten raffinert hvitt sukker, kunstig søtning og andre tilsetningsstoffer.

- den er søtet med naturlige, rene og næringsrike ingredienser. Bl.a agavesirup, yaconsirup og honning fra Gausdal og Lillehammer Bigårder.

Produseres på en unik og skånsom måte

- Ved lav temperatur. Maks 40 grader. Sjokoladen er det man kaller raw.

- Dette gjør på sin side at sjokoladen og øvrige ingredienser beholder sine naturlige egenskaper.

 Er håndlaget

- sjokoladen vil derfor ha en naturlig varians i utseende og størrelse.

- Enkelte ingredienser som f.eks cashewnøttsmør kan ’slå igjennom’ sjokoladen. Da vil sjokoladen bli litt hvit utenpå, men dette påvirker ikke smak eller holdbarhet.

Den passer også for diabetikere og allergikere

- noen varianter er uten nøtter og andre typiske allergener. Sjekk innholdet i den enkelte sjokolade under fanen Sjokoladen.

- Søtningen som blir brukt har naturlig lavere glykemisk indeks enn hvitt sukker.

Og vi produserer med økologiske ingredienser

- så langt det lar seg gjøre.

Sjokoladen er

naturlig

gluten og melkefri.